Wellness Massage

Wellness Massage


Jeg tilbyder forskellige wellness massager, som kan være på 30 eller 60 min.

Wellness massage er dejlig forkælelse af dig selv, du vil blive mere afslappet og nervesystemet får ro. Afspændingsmassage - helkropsmassage

En let afspændende massage med lange beroligende strøg. Nervesystemet kommer i balance og kroppens naturlige selvhelbredende kræfter stimuleres.

Denne massage vil jeg særligt anbefale til dig, der lider af stress eller "bare" føler dig travl og presset i hverdagen. 


Ryggen fri - rygmassage

Dyb rygmassage. Spændingerne løsnes og din krop åbner sig. Du kan slippe fortidens byrder. Livserfaringer bliver til ressourcer, der giver frihed, handlekraft, glæde og vækst. 

Denne massage vil de fleste have glæde af, fysiske og psykiske spændinger opløses og du føler dig mere fri. 


Nærhed og kreativitet - nakke, arme, bryst massage

Et dybere sted af nærhed til dig selv og der igennem til andre. At være klar i tale og udtryk, at udfolde din kreativitet. 

Denne massage er til dig, der gerne vil opnå bedre kontakt til din kreativitet og til dine følsomme sider. 


Himmel og jord - ansigts og fod massage

En massage der skaber harmoni og balance mellem det fysiske og det spirituelle, mellem ide og handling og mellem vision og handling.

Denne massage vil jeg særligt anbefale til dig, der har behov for grounding og for at få et lille skub for at gå i gang med det du drømmet om. 


Kvik-op-massage - helkropsmassage

Kvik-op-massage er dynamisk og aktiv. Den stimulerer kroppens muskler og forbereder dig til at yde en ekstra indsats.

Denne massage er til dig, som generelt er i balance, men som har brug for et ekstra energiboost inden din eksamen eller en sportspræstation. 

 


ANBEFALINGER

Den 16/3/19 var vi 8 tøser afsted på en weekend, hvor Tina var hos os til den mest vidunderlige ansigts/fod massage. Jeg kan varmt anbefale det til alle:-) Fantastisk, Tina er en utrolig dejlig pige, hun har en egenskab til at få en til at slappe af og er i sig selv et fantastisk menneske. Hun får de varmeste anbefalinger herfra :-). Kan kun sige prøv det, du bliver på ingen måde skuffet. 

Dina Stenderup

Tina Ravn

Grøntoften 57

5550 Langeskov

Tlf. 50727072

Email: tina@soulfultouch.dk


Åbent hver tirsdag på 

Odensevej 17

5550 Langeskov


Efter aftale kører jeg også ud til dig.