Om Tina

Om Tina

 

Jeg er født i 1972 og har igennem mit liv været optaget af, hvem jeg selv er som menneske og haft en nysgerrighed på andre omkring mig.


Mit liv har båret præg af, at jeg har været meget hovedmenneske og indimellem har glemt at have kroppen med. Jeg startede således på lægestudiet og gik den naturvidenskabelige og teoretiske vej. Men fandt efter et par år ud af, at det ikke var vejen for mig.


Jeg læste derefter til pædagog og har siden 2001 arbejdet som socialpædagog. De første mange år arbejdede jeg med børn på forskellige specialskoler. Derefter har jeg arbejdet familierådgivning og arbejder i dag sideløbende med mit arbejde i klinikken med voksne udviklingshæmmede.


Igennem årene er jeg blevet mere og mere optaget af det holistiske syn på mennesket, at vores krop, sind og sjæl hænger uløseligt sammen og påvirker hinanden gensidigt.


Det førte mig til Nordlys Centret, hvor jeg først tog en coachuddannelse og nu er i gang med en uddannelse til massageterapeut.


Min filosofi har altid været som Kierkegaard siger, ”At man, når det i sandhed skal lykkes en at føre et menneske hen til et bestemt sted, først og fremmest må passe på at finde ham der, hvor han er, og begynde der”.


Jeg arbejder udfra Nordlys Behandhandlerforeningers regelsæt for god klinisk praksis se 

http://www.nordlys.dk/regelsaet-for-god-klinisk-praksis-2310


Fordele ved massage


 

Hjælper med at reducerer

hovedpine og migræne

 

Massage er effektiv imod spændingshovedpine og andre hovedpineformer og kan reducere antallet af anfald, varigheden af dem og graden af smerte og ubehag.

 

Styrker imunforsvaretMassage virker beroligende og reducerer mængden af stresshormoner i blodet, og kan øge mængden af protein. Alt dette medfører et stærkere immunforsvar.

 

Lindrer smerter


 

Massage lindrer smerter ved at øge blodgennemstrømningen, fjerner affaldsstoffer, strække bindevævet. Der udskilles under massagen endorfiner, som er kroppens egne morfinstoffer. Endorfinerne hæmmer hjernens evne til at opfatte smerte.
 

Gør dig rolig og afslappet

Giver bedre søvn


Massage påvirker skaber balance i det autonome nervesystem, særligt det sympatiske, det har bl.a. indflydelse på puls, blodtryk og bevægelser i mave-tarm-kanalen. Det er med til at gøre dig rolig og afslappet efter massagenDe øgede mængder af serotonin og melatonin gør det lettere at falde i søvn og medvirker til en bedre søvnrytme.

 

Hjælper mod stress, angst og depression

 

Massage øger niveauet af dopamin og serotonin og sænker niveauet af stresshormonet cortisol i blodet. Ligesom berøring af huden frigiver hormonet oxytoxin, der kaldes ”kærlighedshormonet”, da de bl.a. udskilles ved kram, kys og sex. Disse hormonelle påvirkninger gør dig gladere, og mindsker risikoen for stress, angst og depression.


Fjerner affaldsstoffer og ilter musklerne


 

Massage øger blodgennemstrømningen i de små blodkar, hvilket giver musklerne mere ilt og næring at arbejde med.

Bindevævet bliver blødgjort og der skabes øget blodgennemstrømning, hvilket vil medvirke til at fjerne affaldsstoffer.

ANBEFALINGER

- En lille bid af himlen-

Det er hvad man oplever, når man ligger sig på briksen hos Tina.

Total afslapning og totalt velvære af både krop og sind.

Tina er meget venlig, dygtig og meget kompetent.

De varmeste anbefalinger herfra. 


Tanja Nielsen

Tina Ravn

Grøntoften 57

5550 Langeskov

Tlf. 50727072

Email: tina@soulfultouch.dk


Åbent hver tirsdag på 

Odensevej 17

5550 Langeskov


Efter aftale kører jeg også ud til dig.